top of page

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Το να μάθετε πώς να γίνετε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πιο σημαντικό πλέον από ποτέ. Και δεν είναι επειδή θέλουμε να είμαστε δημοφιλείς.


Η παρουσία μας στο διαδίκτυο είναι σημαντική για εμάς τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μας ζωή. Το γεγονός ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα είναι σαφές.


Έχω δημιουργήσει έναν εικονικό ακόλουθο με περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια άτομα, κάτι που είχε άμεσο αντίκτυπο στα έσοδά μου.


Αναζητάτε κυριαρχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτό πρέπει να καταλάβετε.


Γνωρίστε τις πλατφόρμες και την προσωπικότητά τους

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε εάν θέλετε να γίνετε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι κάθε μία από αυτές τις πλατφόρμες απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό.

Αυτό το κομμάτι μοιάζει πολύ με την έναρξη μιας νέας σχέσης. Δοκιμάζεις και βλέπεις σε τι ανταποκρίνεται ο κόσμος. Το περιεχόμενο που δημιουργείται και ο τρόπος με τον οποίο παραδίδεται το μήνυμά σας πρέπει να είναι διαφορετικό για τον καθένα. Το περιεχόμενό σας απλώς δεν θα κάνει εντύπωση αν δεν έχει επιμεληθεί σωστά.


Εάν δεν καταλαβαίνετε την πλατφόρμα, σημαίνει ότι δεν θα γίνετε ποτέ viral σε αυτήν.


Οι άνθρωποι είναι τελείως διαφορετικοί στα TikToks τους από ό,τι στα προφίλ τους στο LinkedIn. Κρατα αυτο στο μυαλο σου.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι το να γίνει κανείς viral δεν μπορεί να συμβεί με το να είσαι μόνο σε μια κοινωνική πλατφόρμα. Πρέπει να τα κάνεις όλα. Δεν αύξησα τους ακόλουθούς μου επειδή ήμουν μόνο στην πλατφόρμα που μου άρεσε περισσότερο.


Ο κανόνας μου για οτιδήποτε θέλετε να πετύχετε είναι:


Ποτέ μη βασίζεσαι σε μία πράξη - ενέργεια για να πετύχεις οτιδήποτε σημαντικό


Οποιοδήποτε βίντεο ή ανάρτηση που κατέκλισε το διαδίκτυο, υπάρχουν εκατοντάδες άλλα από το ίδιο άτομο με δύο likes και κανένα σχόλιο. Το να βρίσκεστε παντού αυξάνει τις πιθανότητές σας να γίνετε viral.


Στο τέλος της ημέρας, το να μάθεις πώς να γίνεσαι viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι εύκολο ούτε τυχαίο.Πρέπει να ερευνήσετε το κοινό σας για κάθε έναν από αυτούς τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια, πρέπει να δημοσιεύσετε σε όλα.


Μπορεί να συμβεί για εσάς, αλλά χρειάζεται δέσμευση.


"Εμένα για παράδειγμα μπορείτε να με βρείτε σε όλες τις πλατφόρμες και έχω ήδη ξεκινήσει να εκμεταλλεύομαι την τεχνολογία που υπάρχει και να δημιουργώ περιεχόμενο σε όλες."


Πηγή: GRANT CARDONE
4 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page