top of page

Σχεδιάγραμμα χρημάτων #7

Στο σημερινό επεισόδιο, θα εμβαθύνουμε σε μια από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις μου, Πώς να αρχίσω να βγάζω χρήματα στο διαδίκτυο. Για εντελώς δωρεάν και χωρίς προηγούμενη εμπειρία. Συνεχίστε να διαβάζετε γιατί θα μάθετε πώς να δημιουργήσετε μια θεματική σελίδα και πώς να αρχίσετε να βγάζετε χρήματα από αυτήν το συντομότερο δυνατό.


Για να καταλάβετε οποιαδήποτε επιχείρηση στο διαδίκτυο πρέπει πάντα να:


  1. Να δημιουργήσετε περιεχόμενο στη θέση σας, μπορεί να είναι οργανικές αναρτήσεις (Δηλαδή μη αμειβόμενες) ή μπορείτε να πληρώσετε για προβολές σε αυτές (δηλαδή διαφημίσεις). Για να ξεκινήσετε συνιστώ να κάνετε οργανικές αναρτήσεις.

  2. Να έχετε ένα CTA (Call to action) δηλαδή στο τέλος κάθε περιεχομένου να λέτε τι θέλετε να κάνει ο ιδανικός σας θεατής, μπορεί να είναι "follow for more", "link in the bio" ή comment X for Y".

  3. Τώρα που έχετε οδηγήσει τον θεατή σας στον σύνδεσμο στο βιογραφικό σας, πρέπει να πουλήσετε κάτι εκεί μέσα για να βγάλετε χρήματα. Αυτό μπορεί να είναι ψηφιακά προϊόντα, ενημερωτικό δελτίο ή σύνδεσμοι θυγατρικών, οι οποίοι είναι οι πιο εύκολοι για να αρχίσετε να βγάζετε χρήματα από αυτούς.

Τώρα που έχετε την απλή στρατηγική, ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση. Δεδομένου ότι πιθανότατα εξακολουθείτε να είστε μπερδεμένοι, ξεκινήστε με τη δημιουργία του λογαριασμού σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με όνομα, λογότυπο, θέμα και θέση. Μετά από αυτό βρείτε κάποιο προϊόν ή ιστότοπο που πιστεύετε ότι θα έχει καλή απήχηση στο κοινό σας.


Τώρα θα πρέπει να έχετε μια σύντομη κατανόηση του πώς να αρχίσετε να βγάζετε χρήματα μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Ετικέτες:

1 Προβολή0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page