top of page

Σχεδιάγραμμα χρημάτων #5

Στο σημερινό σχεδιάγραμμα , θα εμβαθύνουμε στο πώς να αποκτήσετε τόνους προβολών χωρίς ουσιαστικά να καταβάλλετε καμία προσπάθεια. Βλέπετε, ως ένας αναπτυσσόμενος δημιουργός περιεχομένου ο ίδιος έχω παρατηρήσει πολλούς ανθρώπους να επαναφορτώνουν το περιεχόμενό μου, και πάντα το θεωρούσα ως οτιδήποτε, θα απαγορευτεί σύντομα.


Στη συνέχεια, έπεσα πάνω σε έναν από τους μεγαλύτερους λογαριασμούς μέσα στην εξειδικευμένη κατηγορία AI @aitherevolution, ο οποίος έχει πάνω από 700k οπαδούς από την απλή αναφόρτωση του περιεχομένου άλλων δημιουργών και είναι σε θέση να το εκμεταλλευτεί αυτό με ένα μάθημα στο σύνδεσμο στο βιογραφικό του.


Να πώς μπορείτε να ξεκινήσετε αυτό για τον εαυτό σας:


Βήμα 1

Διαλέξτε μια θέση και βρείτε ήδη viral περιεχόμενο από τους μεγαλύτερους δημιουργούς. Αντιγράψτε τον σύνδεσμο και επικολλήστε τον στο Snapinsta. (ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο)


Βήμα 2

Πάρτε το βίντεο που μόλις κατεβάσατε και επικολλήστε το σε ένα πλαίσιο στο Capcut (ένα δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας). Εγώ έφτιαξα το πλαίσιο μου στο Canva μέσα σε ένα λεπτό, ορίστε το αποτέλεσμα👇



Βήμα 3

Εξάγετε το βίντεο, τώρα θυμηθείτε να δώσετε τα credits με @ στον δημιουργό στις λεζάντες και έχετε δωρεάν προβολές που μπορείτε να τις αξιοποιήσετε με όποιον τρόπο θέλετε. Δημοσιεύστε 3 βίντεο την ημέρα σε διαφορετικές ώρες για τα ταχύτερα αποτελέσματα.


Καλή τύχη σε όσους αναλάβουν δράση

2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page