top of page

Σχεδιάγραμμα χρημάτων #2

Ξεκινήστε μια επιχείρηση ένδυσης χρησιμοποιώντας AI


Ο Alex Eubank φέρνει πάνω από 175.000 δολάρια το μήνα από μία μόνο από τις εταιρείες του και είμαστε έτοιμοι να το κλέψουμε χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη! Η εταιρεία του ονομάζεται Elysium, μια μάρκα ρούχων σε στυλ γυμναστικής που έφτιαξε από τους οπαδούς του.



Βήμα 1


Δεδομένου ότι πιθανότατα δεν έχετε οπαδούς όπως αυτοί οι μεγάλοι influencers, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη φήμη άλλων ανθρώπων για να κλιμακώσουμε την επιχείρησή μας. Πώς θα ρωτήσετε; Λοιπόν, δίνοντας μια προμήθεια σε έναν δημιουργό για κάθε ρούχο που πουλάει. Απλά επικοινωνήστε με μικρούς δημιουργούς μέσα στη θέση σας και πείτε ότι τους δίνετε περίπου 5 δολάρια για κάθε πουκάμισο που μπορούν να πουλήσουν, ενώ εσείς το πουλάτε για 50$ το καθένα.



Βήμα 2


Πηγαίνετε στο shopify.com και στη συνέχεια κατεβάστε την εφαρμογή Printful. Αυτός ο συνδυασμός σας κάνει να μην χρειάζεται να αγοράσετε, να εκτυπώσετε και να στείλετε τα ρούχα, χωρίς επιπλέον κόστος. Απλά ανεβάστε τα σχέδιά σας.


Βήμα 3


Μιλώντας για σχέδια πηγαίνετε στο Canva.com και αναζητήστε σχέδια για t-shirt και θα βρείτε πράγματα που μοιάζουν πολύ με το σήμα του, αν και θα μπορούσατε να τα επεξεργαστείτε όπως θέλετε.


Αυτό είναι όλο, εφαρμόστε αυτά τα βήματα και απολαύστε τα κέρδη σας!

2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page