top of page

Σχεδιάγραμμα χρημάτων #1

Δημιουργία AI TikToks σε δευτερόλεπτα


Ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο είναι μέσω των TikTok, των Shorts και των Reels. Αλλά πιθανότατα δεν έχετε μελετήσει τι κάνει τα καλά κλιπ να γίνονται viral και ίσως να μην ξέρετε καν πώς να τα μοντάρετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό για αρχάριους που θέλουν να βγάλουν τα πρώτα τους Χίλια δολάρια στο διαδίκτυο!


Βήμα 1


Βρείτε ένα δημοφιλές podcast ή ένα περιεχόμενο μεγάλης διάρκειας στο YouTube. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL.

Συμβουλή! Η αντιπαράθεση οδηγεί συχνά σε υψηλή εμπλοκή στο βίντεο.



Βήμα 2


Επισκεφθείτε το Opus Pro επικολλήστε τη διεύθυνση URL του podcast που μόλις αντιγράψατε και πατήστε generate. Κατεβάστε τα καλύτερα κλιπ!



Βήμα 3


Τώρα ανεβάστε τα καλύτερα κλιπ στα κοινωνικά σας δίκτυα. Η δημιουργία περιεχομένου δεν γίνεται πιο εύκολη από αυτό, απλά φροντίστε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα δημιουργού των κοινωνικών σας για να κερδίζετε χρήματα από τις προβολές σας!


Μπόνους!


Τώρα θα μπορούσατε να είστε ευχαριστημένοι έτσι και να κερδίζετε, αλλά επειδή θέλουμε να μεγιστοποιήσουμε τα κέρδη σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να οδηγήσετε αυτούς τους "δωρεάν θεατές" που παίρνετε σε ένα προϊόν που προωθείτε, σε ένα σύνδεσμο θυγατρικών, σε ένα μάθημα ή σε ένα ενημερωτικό δελτίο, όπως εξηγείται στην επιστολή καλωσορίσματος που λάβατε όταν εγγραφείτε σε μένα! κάνοντας αυτό θα δείτε περισσότερα χρήματα στην τράπεζα. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε εδώ, σωστά;


Ελπίζω αυτό να ήταν χρήσιμο για όλους σας!

Ετικέτες:

2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page