top of page

10 ιδέες για το πώς να δημιουργήσεις λεφτά απ'τις δεξιότητες σου

Δεν με νοιάζει ποιος είσαι, υπάρχει κάτι που κάνεις καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Είτε το γνωρίζεις είτε όχι έχεις κάποιες καλές δεξιότητες με τις οποίες μπορείς να βγάλεις κέρδος.Όλοι έχουμε ένα «ιδιαίτερο σύνολο δεξιοτήτων».


Έχετε ήδη στο μυαλό σας μια δεξιότητα με την οποία θέλετε να δημιουργήσετε έσοδα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουν όλοι πώς να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους για να βγάλουν χρήματα.


Για παράδειγμα, γνωρίζετε τον νούμερο ένα λόγο για τον οποίο αποτυγχάνουν οι επιχειρήσεις; Δεν μπορούν να πουλήσουν αρκετά γρήγορα και σε ποσότητες μεγάλες για να συντηρηθούν.


Ως αποτέλεσμα, βλέπεις καλλιτέχνες που λιμοκτονούν,επιχειρηματίες που φθήνουν και μικρές επιχειρήσεις να κλείνουν τις πόρτες τους.


Ας γυρίσουμε το ρεύμα προς την άλλη κατεύθυνση…


Ξεκινώντας με την επιτυχία ΣΑΣ.


Ποιος πρέπει να μάθει πώς να αξιοποιεί τις δεξιότητες δημιουργίας χρημάτων;

Με λίγα λόγια-ΟΛΟΙ.


Ωστόσο, εδώ είναι μια σύντομη περιγραφή του πώς θα μπορούσε να ισχύει για εσάς και τον ρόλο σας — σε περίπτωση που δεν είστε ακόμα πεπεισμένοι.


Α. Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων

Πρώτον, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θα πρέπει οπωσδήποτε να αξιοποιούν τις δεξιότητες που διαθέτουν για να κερδίσουν χρήματα.


Σκεφτείτε τις πιο μακροχρόνιες και πιο κερδοφόρες εταιρείες όλων των εποχών. Microsoft.Ford.Apple.


Όλοι οι ιδρυτές τους ήταν οι καλύτεροι σε αυτό που έκαναν και στη συνέχεια μετέφρασαν αυτές τις δεξιότητες σε κάτι εμπορεύσιμο. Η δημιουργία μιας επιχείρησης από κάτι που γνωρίζεις, διατηρεί τη βιωσιμότητά της.


Μια δυνατή επιχείρηση ξεκινά από την κορυφή.Με άλλα λόγια, είναι πιο εύκολο να διατηρήσετε μια επιχείρηση σε λειτουργία αν γνωρίζετε τι κάνετε.


Β. Ελεύθεροι επαγγελματίες

Στη συνέχεια, οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι από μόνοι τους ιδιοκτήτες μίνι επιχειρήσεων. Κατά συνέπεια, οι παραπάνω λόγοι ισχύουν και για αυτούς.


Επιπλέον, οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να μεγιστοποιήσουν τις δεξιότητές τους για να βγάλουν χρήματα, επειδή συχνά η «παρέα» τους είναι μόνο αυτοί.


Το να καταλάβετε πόσο προσοδοφόρα είναι η ικανότητά σας μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ του αγώνα και της ευημερίας.


Γ. Εργαζόμενοι

Μπορώ να σας πω ότι είμαι πάντα σε επιφυλακή για να βρω ένα νέο ταλέντο. Ένας ικανός υπάλληλος αξίζει το βάρος του σε χρυσό για μένα — και για οποιονδήποτε άλλο έξυπνο ιδιοκτήτη επιχείρησης.


Ως υπάλληλος, το να πουλάς τις ικανότητές σου στους ανωτέρους σου είναι το απόλυτο διαπραγματευτικό σου χαρτί. Σας επιτρέπει να διαπραγματεύεστε αυξήσεις και προαγωγές, σας δίνει την ελευθερία να επιλέξετε τα δικά σας έργα και σας καθιστά απαραίτητους.



Οι καλύτεροι μου άνθρωποι έχουν μεγαλώσει με τις εταιρείες μου επειδή έχουν παίξει με τις δυνάμεις τους χρησιμοποιώντας δεξιότητες με τις οποίες κερδίζουν χρήματα…


Ένα λαμπρό παράδειγμα αυτού είναι ο Πρόεδρος της Cardone Enterprises, Jarrod Glandt. Ξεκίνησε ως πωλητής και κατάφερε να γίνει το δεξί του χέρι.


Ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία ανήκετε, πρόκειται να εφαρμόσετε ορισμένες —αν όχι όλες— από τις παρακάτω στρατηγικές για να δημιουργήσετε έσοδα από τις δεξιότητές σας.


Εδώ είναι οι 10 κορυφαίες ιδέες για δεξιότητες απόκτησης χρημάτων που έχετε ήδη το 2022

Τώρα που ξέρετε το γιατί, εδώ είναι το πώς.


Καθώς διαβάζετε, μπορεί να παρατηρήσετε κάτι κοινό που έχουν όλες αυτές οι τακτικές…


Αυτές οι ιδέες είναι ΟΛΕΣ οι μορφές προώθησης.


Τα χρήματα ακολουθούν την προσοχή, γι' αυτό γίνετε δημιουργικοί με τις παρακάτω στρατηγικές για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα για τις δεξιότητές σας.


1. Δημιουργήστε μια ισχυρή προσωπική επωνυμία

Σε αυτήν την εποχή της πληροφορίας, η οικοδόμηση μιας ισχυρής προσωπικής επωνυμίας είναι κάτι περισσότερο από ένα τσιτάτο. Είναι το θεμέλιο για να κερδίσετε αποτελεσματικά τα ταλέντα σας.


Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνουν σε όλους την ευκαιρία να προωθηθούν στον τομέα της εξειδίκευσής τους. Είναι ανόητο να μην χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο προς όφελός σας.



Τα ιστολόγια, τα βίντεο YouTube και τα podcast είναι όλα αποτελεσματικοί — και ΔΩΡΕΑΝ — τρόποι για να αναπτύξετε μια προσωπική επωνυμία. Αυτό επιτρέπει στους ανθρώπους να δουν τι μπορείτε να κάνετε, σε αντίθεση με το να τους το λέτε.


Οι άνθρωποι θέλουν να συναλλάσσονται με άτομα που τους αρέσουν και γνωρίζουν. Το ισχυρό branding κάνει αυτή τη σύνδεση ευκολότερη.


2. Συνεργαστείτε με Brands για Affiliate Marketing

Ένα από τα οφέλη της καθιέρωσης του εαυτού σας ως αρχή είναι η ικανότητα να συμμετέχετε στο μάρκετινγκ θυγατρικών. Σε αυτόν τον τύπο συνεργασίας, λαμβάνετε χρήματα για να παρουσιάσετε ή να επιδείξετε ένα προϊόν στο διαδικτυακό σας κοινό.


Αυτή η πρακτική υπήρχε όσο υπήρχε το μάρκετινγκ. Ωστόσο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κάνει αυτή την ευκαιρία πιο προσιτή.


Μερικοί «influencers» παράγουν τεράστιο εισόδημα μόνο από αυτή τη στρατηγική.


Ταυτόχρονα, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες γύρω από αυτό το είδος μάρκετινγκ…


Ερευνήστε όλους τους κανονισμούς και τις επωνυμίες με τις οποίες σκοπεύετε να συνεργαστείτε προτού προχωρήσετε.


Τούτου λεχθέντος, το μάρκετινγκ θυγατρικών εξακολουθεί να είναι ένας νόμιμος τρόπος για να εφαρμόσετε τις δεξιότητές σας στη δημιουργία χρημάτων.






3. Δημοσιεύστε ένα πολύτιμο μάθημα

Η απόλυτη απόδειξη για τις δεξιότητες κάποιου είναι να μπορεί να τις διδάξει σε κάποιον άλλο. Λοιπόν, γιατί να μην πληρώνεστε για αυτό;


Η δημοσίευση ενός διαδικτυακού μαθήματος σάς επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό. Επιπλέον, σημαίνει ότι μπορείτε να προσεγγίσετε ένα μεγαλύτερο κοινό από αυτό που θα μπορούσατε να διδάξετε έναν προς έναν.


Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες για να λάβετε το μάθημά σας στο διαδίκτυο. Έγραψα έναν οδηγό για να σας βοηθήσω να ξεκινήσετε εδώ.


Ωστόσο, το πιο σημαντικό μέρος είναι η δομή και η δημιουργία του περιεχομένου ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να το μάθουν αποτελεσματικά. Αυτό το κομμάτι εξαρτάται από εσάς.


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ.


Εάν μπορείτε να γράψετε ένα μάθημα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι άλλοι για να γίνουν επιτυχημένοι τότε όλοι κερδίζετε!


4. Γίνετε Επαγγελματίας Σύμβουλος

Όταν είστε γνωστός στον τομέα σας, οι άνθρωποι θα θέλουν να μονοπωλήσουν το χρόνο σας, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην επίλυση των προβλημάτων τους.


Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς να εφαρμόσετε τις δεξιότητές σας στη δημιουργία χρημάτων ως προπονητής ή σύμβουλος.


Δεν είναι μυστικό ότι οι άνθρωποι πληρώνουν πολλά χρήματα για προσωπικούς εκπαιδευτές διασημοτήτων, διακοσμητές εσωτερικών χώρων ή ακόμα και γιατρούς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να κερδίσετε χρήματα και στον τομέα της εξειδίκευσής σας.


Απλώς χρειάζεται να γνωρίσετε τα συγκεκριμένα άτομα που μπορείτε να βοηθήσετε και προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε αυτά. Τα λόγια για την ικανότητά σας να βοηθήσετε θα μεταφραστούν τελικά σε αυξημένα ποσοστά για το χρόνο και τις γνώσεις σας.


5. Μοιραστείτε τη γνώση στη σκηνή ως δημόσιος ομιλητής

Αν χρειαζόσουν ένα σημάδι για να ξεπεράσεις τον τρόμο της σκηνής, αυτό είναι. Η δημόσια ομιλία είναι μια ισχυρή μέθοδος για να κερδίσετε χρήματα με αυτό που κάνετε καλύτερα.


Το ξέρω γιατί το έκανα — για χρόνια.


Αυτή η διαδρομή για τη δημιουργία εσόδων από τις δεξιότητές σας δεν είναι πρόγραμμα γρήγορου πλούτου. Χρειάζεται ανάπτυξη. Πρέπει να χτίσετε μια φήμη, ώστε οι άνθρωποι να ξέρουν ότι αξίζει να βγείτε για να μιλήσετε.


Πριν γίνω γνωστός έκανα αμέτρητες δωρεάν ομιλίες. Το έκανα για να βγω και να αποδείξω ποιός είμαι.Και επειδή το περιεχόμενό μου ήταν αποτελεσματικό, τώρα έχω εργαστήρια και ομιλίες με τιμή χιλιάδες δολάρια το εισιτήριο…


Μπορείτε να κάνετε το ίδιο. Απλά πρέπει να είστε πρόθυμοι να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σασε και να βγείτε στη σκηνή.


Ανεξάρτητα από την ειδικότητά σας, η δημόσια ομιλία είναι ένας υποτιμημένος και κερδοφόρος τρόπος για να προωθήσετε τον εαυτό σας.


6. Διοργανώστε εικονικές και αυτοπροσώπως εκδηλώσεις

Με τον ίδιο τρόπο που το ν'ανεβείτε στις δημόσιες σκηνές μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε εισόδημα, μπορείτε να κάνετε το ίδιο φιλοξενώντας τις δικές σας εκδηλώσεις.


Τα προσωπικά και τα εικονικά συμβάντα είναι εξίσου ισχυρά στην ενίσχυση του μηνύματός σας. Οποιοδήποτε είδος εκδήλωσης σάς βοηθά να καλλιεργήσετε μια κοινότητα ατόμων που ενδιαφέρονται για την επωνυμία σας.


Σήμερα, οι περισσότεροι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης έχουν επιλογές για «ζωντανά», τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Όσοι ενδιαφέρονται ήδη για εσάς μπορούν να ελέγξουν τι έχετε να πείτε και να σας παραπέμψουν εύκολα άλλους.


Μπορείτε να κερδίσετε έσοδα χρεώνοντας για αυτές τις εκδηλώσεις ή επιδιώκοντας να πουλήσετε ένα άλλο από τα προϊόντα σας.


Είτε έτσι είτε αλλιώς, η συγκέντρωση ομοϊδεατών θα δημιουργήσει ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα.


7. Γράψτε ένα βιβλίο

Πρώτα απ 'όλα, η συγγραφή βιβλίων ήταν ένα μεγάλο μέρος της καριέρας μου και συνεχίζει να είναι μέχρι σήμερα. Έχω δημοσιεύσει πολλά "best seller"και έχουν βοηθήσει αμέτρητους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.


Έγραψα το «Sell or Be Sold» για να διδάξω σε άλλους πωλητές τη διαδικασία βήμα προς βήμα που κανείς δεν μου έδειξε ποτέ όταν ξεκίνησα…


Στη συνέχεια, έγραψα το «Πώς να δημιουργήσετε πλούτο επενδύοντας σε ακίνητα» για να μοιραστώ τις επενδυτικές στρατηγικές που λειτούργησαν για μένα…


Κάθε φορά που γράφω ένα βιβλίο, είναι για να δείξω τα βήματά μου για την επιτυχία. Με τη σειρά τους, αυτά τα βιβλία έχουν γίνει "best seller".


Επομένως, εάν έχετε μια μεγάλη συλλογή από μαθήματα ζωής και πόρους να προσφέρετε, βάλτε τα σε χαρτί. Όχι μόνο είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να προωθήσετε τις δεξιότητές σας στη δημιουργία χρημάτων, αλλά θα προσφέρετε επίσης μια μοναδική εμπειρία στους αναγνώστες σας.


8. Δημιουργήστε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου

Από όσο μπορώ να πω, όλοι αγαπούν τα εμπορεύματα. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ανοίξετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.


Με λίγη δημιουργικότητα, μπορείτε να σχεδιάσετε εμπορεύματα προσαρμοσμένα στην επωνυμία σας. Από την καυτερή σάλτσα μέχρι στους ανθρώπους αρέσει να επιδεικνύουν τα ενδιαφέροντά τους με ρούχα, αυτοκόλλητα προφυλακτήρα και ούτω καθεξής. Ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου παρέχει μια επίσημη πηγή στο κοινό σας από την οποία μπορεί να λάβει αυτά τα είδη.


Επίσης, εάν λάβατε τη συμβουλή μου από την παραπάνω ενότητα, σας δίνει ένα μέρος για να πουλήσετε το βιβλίο σας χωρίς να χρειαστεί να το χαρίσετε σε άλλο κατάστημα λιανικής.


Η δημιουργία εσόδων μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου θα συνεχίσει να αυξάνεται όσο περνά ο καιρός. Μη χάσετε την ευκαιρία να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.


9. Αναπτύξτε μια εφαρμογή

Στην κορυφή της τεχνολογίας, υπάρχει ένας άλλος τρόπος να εφαρμόσετε τις δεξιότητές σας για τη δημιουργία χρημάτων. Αν και είναι πιο δύσκολο να το πετύχετε, η δημιουργία μιας χρήσιμης εφαρμογής μπορεί να αποδώσει πολλά.


Για να το κάνετε αυτό, σκεφτείτε πραγματικά τον κλάδο στον οποίο είστε ειδικός. Υπάρχει κάποιο κενό ή πρόβλημα που θα μπορούσε να λύσει μια εφαρμογή εδώ;


Δεν σας ζητώ να μάθετε πώς να γράφετε κώδικα υπολογιστή ή οτιδήποτε άλλο εδώ. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε την ιδέα πρώτα. Στη συνέχεια, μπορείτε να αναζητήσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν με τα logistics…


Όσο περισσότερο μπορείτε να φέρετε λύσεις στην αγορά, τόσο περισσότερο θα ανταμειφθείτε για τις δεξιότητές σας.


10. Κατακτήστε το παιχνίδι πωλήσεων

Τελευταίο και σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, η ασυναγώνιστη τεχνική για να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα από τις δεξιότητές σας είναι να μάθετε να πουλάτε. Πρέπει να μπορείς να πείσεις τους άλλους ότι είσαι τόσο καλός όσο ξέρεις ότι είσαι.


Ας ανατρέξουμε στους τρεις ρόλους για τους οποίους μιλήσαμε νωρίτερα σε αυτό το άρθρο: ο ιδιοκτήτης επιχείρησης, ο ελεύθερος επαγγελματίας και ο υπάλληλος. Ένα αναπόσπαστο μέρος της δημιουργίας εσόδων από τις δεξιότητές του οποιουδήποτε από αυτούς είναι η ικανότητά του να πουλήσει τους άλλους με την αξία τους.


Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πρέπει να πουλήσουν σε πελάτες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους. Διαφορετικά, η επιχείρηση θα αποτύχει…


Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να πουλήσουν σε πιθανούς πελάτες τους με βάση την ανωτερότητα των δεξιοτήτων τους. Διαφορετικά, οι πελάτες θα επιλέξουν άλλον ανάδοχο…


Εκτός εάν οι εργαζόμενοι μπορούν να πουλήσουν την αξία τους στην εταιρεία, Αργά ή γρήγορα θ'αναζητούν προαγωγές - ή ακόμα χειρότερα, θα μείνουν χωρίς δουλειά.


Οι πωλήσεις δεν είναι μόνο για «πωλητές». Είναι μια σημαντική δεξιότητα που χρειάζεστε για να είστε επιτυχημένοι σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής.


Στο τέλος της ημέρας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στην καριέρα σας, το να μάθετε να κερδίζετε χρήματα από τις ικανότητές σας είναι ο δρόμος για τη μακροπρόθεσμη, βιώσιμη επιτυχία.


Βγείτε έξω και χρησιμοποιήστε αυτούς τους πόρους για να είστε υπέροχοι.



ΠΗΓΗ: Grant Cardone
24 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page