top of page

Σχεδιάγραμμα χρημάτων #6

Στο σημερινό σχεδιάγραμμα , θα εμβαθύνουμε στο πώς μπορείτε να ξεκινήσετε το Dropshipping ΔΩΡΕΑΝ, ως εντελώς αρχάριος, για να βγάλετε επιτέλους τα πρώτα σας δολάρια στο διαδίκτυο. Η μέθοδος ονομάζεται print on demand, που σημαίνει ότι φτιάχνετε τα δικά σας σχέδια αντικειμένων όπως αυτά:



Αυτά τα σχέδια μπορούν να γίνουν στο Printify, έναν ιστότοπο που σας επιτρέπει να ανεβάσετε τα δικά σας σχέδια σε σχεδόν χίλια διαφορετικά προϊόντα και μάλιστα κρατούν, στέλνουν και εκτελούν τις παραγγελίες σας ΔΩΡΕΑΝ, καθιστώντας το ιδανικό για αρχάριους για να αρχίσουν να βγάζουν χρήματα.


Οδηγός βήμα προς βήμα👇


Βήμα 1


Ψάξτε για αντικείμενα της μόδας και αρχίστε να σκέφτεστε ποιες εκτυπώσεις θα μπορούσαν να κάνουν καλό. Καθώς γράφω αυτό το κείμενο θα πρότεινα εκτυπώσεις X-mas σε διάφορα αντικείμενα, αλλά γενικά σκεφτείτε τι θα θέλατε να αγοράσετε εσείς οι ίδιοι.


Βήμα 2


Μόλις βρείτε ένα προϊόν στο οποίο πιστεύετε, ήρθε η ώρα να φτιάξετε την εκτύπωσή σας Προτείνω αυτή τη δωρεάν γεννήτρια εικόνων AI απλά δώστε της μια προτροπή για το πώς θέλετε να φαίνεται η εκτύπωσή σας.


Βήμα 3


Τώρα που έχετε ένα προϊόν και μια εκτύπωση, προσθέστε την στο προϊόν σας. Εδώ είναι το παράδειγμά μου:


Βήμα 4


Δημιουργήστε ένα απλό κατάστημα χρησιμοποιώντας το Shopify, το Etsy ή ένα αναδυόμενο κατάστημα μέσα στον ίδιο τον ιστότοπο. Με το κατάστημα να έχει δημιουργηθεί και να είναι συνδεδεμένο με το Printify. Πάρτε τον σύνδεσμο του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και βάλτε τον στο βιογραφικό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό θα μεταφέρει τους θεατές σας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και θα σας αποφέρει $$$$.


Εργαλεία που αναφέρθηκαν:




Ετικέτες:

1 Προβολή0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page