top of page

Σχεδιάγραμμα χρημάτων #3

Πώς να δημιουργήσετε δωρεάν ένα κανάλι Faceless στο YouTube 🎥


Το σημερινό θέμα 👇


Αυτό το παραπάνω Faceless κανάλι YouTube λειτουργεί μέσω AI! Αυτό το νομισματοποιημένο κανάλι κερδίζει περίπου 600 δολάρια το μήνα μόνο από τα έσοδα από διαφημίσεις στο YouTube. Αλλά, το τρελό μέρος; Ο ιδιοκτήτης του καναλιού χρησιμοποιεί επίσης το μάρκετινγκ θυγατρικών για να βγάλει περισσότερα χρήματα από τα έσοδα από τις διαφημίσεις στο YouTube!



Ένας από αυτούς τους συνδέσμους θυγατρικών είναι ένα εργαλείο που ονομάζεται Pictory.ai. Το Pictory.ai προσφέρει 50% προμήθεια εφ' όρου ζωής για τους ανθρώπους που παραπέμπονται. Τώρα, σκεφτείτε το εξής: το βίντεο έχει πάνω από 210k προβολές. Αν μόνο το 1% των θεατών του αγοράσει το εργαλείο, τα κέρδη θα μπορούσαν να ανέλθουν σε 2100 x 12,50 δολάρια, που ισοδυναμούν με πάνω από το εκπληκτικό ποσό των 25.000 δολαρίων το μήνα, εφ' όρου ζωής! Και αυτό είναι από ένα μόνο βίντεο και ένα εργαλείο θυγατρικών που προωθείται στην περιγραφή.

Είστε περίεργοι πώς μπορείτε να κάνετε το ίδιο; Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα:


Βήμα 1


Αναζητήστε ένα βίντεο στο YouTube που μπορείτε να αναδημιουργήσετε, ένα βίντεο που μιλάει για εργαλεία ή υπηρεσίες που θέλετε να προωθήσετε. Τώρα βρείτε και εγγραφείτε στο πρόγραμμα θυγατρικών τους συνήθως στο κάτω μέρος του ιστότοπού τους, για να αποκτήσετε το δικό σας σύνδεσμο από τον οποίο μπορείτε να κερδίζετε χρήματα.


Βήμα 2


Ξαναγράψτε το σενάριο του βίντεο του YouTube και προσθέστε περισσότερη αξία σε αυτό σκεπτόμενοι: Τι θα με έκανε να θέλω να το αγοράσω αυτό;


Βήμα 3


Δημιουργήστε μια ρεαλιστική φωνή τεχνητής νοημοσύνης χρησιμοποιώντας την Eleven Labs ή χρησιμοποιήστε μια από τις έτοιμες φωνές. (Χρησιμοποιώ αυτή που ονομάζεται Antoni για τα βίντεό μου)


Βήμα 4


Χρησιμοποιήστε το Pexels για τη συλλογή βίντεο. Έχουν όλο το υλικό που χρειάζεστε για το βίντεό σας. Συγκεντρώστε επίσης demo clips του εργαλείου που πρόκειται να προωθήσετε για παράδειγμα: Opus Clip. Η μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα μπορεί να βρεθεί στο Pixabay.


Βήμα 5


Τώρα που έχετε όλα τα περιουσιακά στοιχεία του βίντεο, το σενάριο/το voiceover και τον σύνδεσμο θυγατρικών για μια εταιρεία, ήρθε η ώρα να το επεξεργαστείτε. Το καλύτερο δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας ονομάζεται Capcut.


Αναλάβετε δράση!

Ελπίζω αυτό να είναι χρήσιμο για όλους σας!

Ετικέτες:

6 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page