top of page

INSTAGRAM DM: ΑΜΕΣΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 21 Μαρ 2023

Το Instagram DM (Άμεσο μήνυμα) είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία δικτύωσης ή επιχειρηματικής ανάπτυξης αυτής της δεκαετίας. Αν έχετε αργήσει στο παιχνίδι IG, ρίξτε μια ματιά στο ιστολόγιο μου, Πώς λειτουργεί το Instagram; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, για έναν ολοκληρωμένο οδηγό. Εάν είστε βετεράνος χρήστης και θέλετε να αναπτύξετε την πλατφόρμα σας, διαβάστε 10 τρόπους για να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς στο Instagram. Για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, εστιάζουμε σε ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά της εφαρμογής — DMs.

Ακολουθεί ο οδηγός βήμα προς βήμα για να αντλήσουμε τη μεγαλύτερη αξία από τα απευθείας μηνύματα Instagram για να αναβαθμίσετε τη στρατηγική δικτύωσης. Αν το κάνεις αυτό, θα κερδίσεις!

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ ΤΟ 2021:

Σε έναν κόσμο γεμάτο πωλητές, υπάρχουν τόσα πολλά άτομα που απλά προσπαθούν να σας εμπορευματήσουν, να πουλήσουν ή να επωφεληθούν από εσάς και όχι αρκετοί άνθρωποι που ηγούνται στο να υπηρετούν. Δεν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που σκέφτονται, "πώς μπορώ πραγματικά να λύσω ένα πρόβλημα;" ή "πώς μπορώ να φέρω αξία;" Το κλειδί είναι να συνδεθείτε πρώτα, να δώσετε αξία και ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ — δεδομένης της σωστής ευκαιρίας που παρουσιάζεται — να ζητήσετε. Αυτή είναι η ουσία του βιβλίου μου "Jab, Jab, Jab, Right hook". Θυμήσου, η δουλειά διαρκεί μια ζωή, όχι μια μέρα.

Τούτου λεχθέντος, το Instagram είναι ένας από τους πιο υπό-χρησιμοποιούμενους πόρους όσον αφορά τη δικτύωση. Μπορείτε να συνδεθείτε με οποιονδήποτε, από έναν influencer κοινωνικών μέσων σε μια κοντινή επιχείρηση σε έναν Διευθύνοντα Σύμβουλο του Fortune 100, μέχρι μια διάσημη διασημότητα... Εάν είστε αρκετά επίμονοι

Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε - τα 5 κορυφαία κλειδιά μου για να θυμάστε κατά τη σύνδεση στο instagram.


1. ΒΡΕΙΤΕ ΝΕΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ INSTAGRAM ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΤΕ

Στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχει πολύς θόρυβος. Πρώτον, πρέπει να τα κόψετε όλα και να εντοπίσετε το σημείο ενδιαφέροντος κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση μέσω της εφαρμογής Instagram. Η ομορφιά του Instagram είναι ότι μπορείτε να βρείτε ένα σχεδόν άπειρο ποσό υποψήφιων πελατών μέσω μιας σειράς μοναδικών μεθόδων αναζήτησης. Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε αναζήτηση κατά τοποθεσία, hashtag ή χρήστη. Για παράδειγμα, αν είστε επιχείρηση και θέλετε να αυξήσετε το κοινό σας, ξεκινήστε αναζητώντας hashtags για τους πιο χρησιμοποιούμενους όρους στον κλάδο σας και αναπτύξτε έναν ουσιαστικό τρόπο.



Ας πούμε ότι είσαι κομμώτρια στο Άπερ Ιστ Σάιντ της Νέας Υόρκης. Μπορείς εύκολα να ξεκινήσεις τη στρατηγική σου στο Instagram αναζητώντας το hashtag "κούρεμα" και να βρείς δημοσιεύσεις με τις οποίες θα ήθελες να αλληλεπιδράσεις για να δημιουργήσεις συνομιλία και να αποκτήσεις προβολή για την επιχείρησή σου.


Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σωστά τα Hashtag. 

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να φιλτράρετε κατά τοποθεσία χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση του καταστήματός σας. Μεταβείτε στην καρτέλα αναζήτησης στο Instagram και επιλέξτε "θέση", στη συνέχεια, κοιτάξτε τις κορυφαίες και πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις και αρχίστε να εξετάζετε κάθε λογαριασμό για πιθανά άτομα στο DM. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να είναι πιθανοί πελάτες!


Όταν αποφασίζετε ποιους λογαριασμούς να στοχεύσετε, μην το πολυσκέφτεστε. Πάρα πολλοί άνθρωποι παγιδεύονται νομίζοντας ότι πρέπει να αναγνωρίσουν ανθρώπους με 100.000+ οπαδούς. Αν δεν είστε μια μεγάλη επιχείρηση με μεγάλο προϋπολογισμό, δεν χρειάζεστε αυτή την προσέγγιση. Εάν μπορείτε να ενεργοποιήσετε "μικρο-influencers", ή άτομα με μικρότερους ακόλουθους, αλλά τεράστια δέσμευση που ζουν κοντά, μπορείτε να κερδίσετε.


2. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ INSTAGRAM ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ

Έχετε στοχεύσει μερικούς λογαριασμούς - ωραία. Τώρα, αφιερώστε περίπου 30 δευτερόλεπτα κάνοντας κύλιση στους λογαριασμούς τους και κατανοώντας τα "μου αρέσει", τις αντιπάθειες και τη δραστηριότητά τους στην εφαρμογή.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που επικεντρώνονται σε μετρήσεις ανώτατου επιπέδου, όπως ο αριθμός των οπαδών όταν προσπαθούν να καθορίσουν ποιους λογαριασμούς να επικοινωνήσουν. Η αλήθεια είναι, παρόλο που ο αριθμός των οπαδών μπορεί να είναι σημαντικός, υπάρχουν τόνοι περιπτώσεων όπου οι λογαριασμοί με μεγάλους ακόλουθους παράγουν πραγματικά μηδενική απόδοση ROI για μια επιχείρηση. Για παράδειγμα, ορισμένοι μεγάλοι λογαριασμοί μπορεί να αγοράσουν τους οπαδούς τους ή να ακολουθήσουν τακτικές "ακόλουθος για ακόλουθος" για να αυξήσουν τον αριθμό τους κ.λπ.

Με άλλα λόγια, ο αριθμός των οπαδών δεν ισούται με την προσοχή! Εστιάστε στο πώς χρησιμοποιούν πραγματικά την πλατφόρμα τους.


ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ: ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΗΧΗΣΗ!

Ακόμα κι αν ο λογαριασμός που έχετε στοχεύσει έχει μόνο 190 ακόλουθους, μπορεί να έχουν υψηλή αφοσίωση. Αν κάθε δημοσίευση που δημιουργεί ο χρήστης του Instagram έχει 60 "Μου αρέσει" και 20 σχόλια, απλώστε την επικοινωνία μέσω DM. Εάν η σχέση μεταξύ των ακόλουθων και της δέσμευσής τους είναι ισχυρή, αυτό σημαίνει ότι έχουν την ΠΡΟΣΟΧΗ του κοινού τους, η οποία είναι τόσο κρίσιμη στον σημερινό ψηφιακό κόσμο.

Δώστε προσοχή στους μικρο-influencers που βρίσκονται στην περιοχή που στοχεύετε. Μπορούν να προσφέρουν τεράστια αξία σε εσάς και την επιχείρησή σας και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μόνο άμεσο μήνυμα για να αρχίσετε να χτίζετε μια σχέση. Κοιτάξτε τις αναρτήσεις τους και σκεφτείτε: Αλληλεπιδρούν; Εμπλέκονται; Δημοσιεύουν τακτικά; Τους συμπαθούν οι θαυμαστές τους;

Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας.


3. ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ

Τώρα, ήρθε η ώρα να φέρουμε την αξία. Η μόνη μου επιφύλαξη με αυτό το άρθρο είναι ότι μπορεί να μετατρέψει πολλούς από εσάς σε ενοχλητικούς spamers - ότι απλά θα αντιγράψετε ένα μήνυμα, θα πάτε σε DMs και θα αρχίσετε να το επικολλάτε παντού και να καταλήξετε να απαγορεύεται από το Instagram για spamming τυχαίων λογαριασμών. Αυτό είναι το αντίθετο της πρόθεσής μου. Ο σκοπός αυτής της ανάρτησης δεν είναι απλά να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά να σας κάνει να καταλάβετε πώς μπορείτε να φέρετε αξία στους ανθρώπους.

Αυτή τη στιγμή, όλη σου η ενέργεια βασίζεται, τι μπορώ να βγάλω από αυτό; Φυσικά, μπορείτε να DM τον The Rock, τον Warren Buffett, την Tyra Banks, ή κάποιον ιδρυτή που αγαπάτε, αλλά αν δεν σκεφτείτε τι πραγματικά χρειάζεται ή θέλει αυτό το άτομο, δεν θα πάρετε απάντηση ποτέ. Αυτό είναι το νούμερο ένα κλειδί για την επιτυχία: εάν δεν παρέχετε αξία, δεν θα ανταποκριθούν.

Το κλειδί για κάθε τακτική – και αυτή είναι η τακτική – είναι να παρέχεις μεγαλύτερη αξία στο άλλο άτομο, ειδικά όταν είναι αυτό με το πλεονέκτημα. Διαμορφώστε την πρότασή σας και ετοιμαστείτε να κάνετε αυτό που είναι τόσο σημαντικό στον σημερινό ψηφιακό κόσμο – δίκτυο.

Θυμηθείτε, η πρόταση αξίας σας είναι η εξής: πώς μπορείτε να βοηθήσετε στην επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν αυτήν τη στιγμή ή το πρόβλημα που δεν έχουν σκεφτεί ακόμα;


4. ΑΜΕΣΟ ΜΗΝΥΜΑ

Αυτό το βήμα είναι εύκολο, αλλά πολλοί από εσάς εξακολουθείτε να μην καταλαβαίνετε πώς να στείλετε ένα DM.


Ανοίξτε την εφαρμογή και μεταβείτε στο προφίλ του χρήστη στον οποίο προσπαθείτε να επικοινωνήσετε. Το Instagram το έχει κάνει ωραίο και εύκολο με ένα κουμπί "Μήνυμα" στην αρχική σελίδα του προφίλ κάθε χρήστη. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί για να ξεκινήσετε τη σύνταξη του μηνύματός σας.





Δεν είσαι σίγουρος τι να πεις; Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο του YouTube 2017, όπου κυριολεκτικά σας καθοδηγώ σε μερικές προτάσεις σχετικά με το πώς να DM για τοποθέτηση προϊόντων, πώς να DM διασημότητες ή άτομα με πολλούς ακόλουθους, και πώς να DM για τη μικρή επιχείρησή σας από την "τοποθεσία"!


5. ΞΕΠΛΎΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΆΒΕΤΕ

Η επιτυχία είναι ένα παιχνίδι αριθμών. Να είστε προετοιμασμένοι να πάρετε 100 "όχι" για κάθε ναι. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν απαντούν καν, αλλά μην αποθαρρύνεστε και μην είστε ρομαντικοί. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Πολλοί άνθρωποι στην κορυφή έχουν παρόμοιες δεξιότητες. Πολλές εταιρείες, άτομα και influencers μπορούν να σας φέρουν πολλή αξία και ευκαιρίες. Περιττό να πούμε ότι τα περισσότερα άτομα είναι αρκετά καλά συνδεδεμένα και πολλά μπορεί να είναι φίλοι ή υπάλληλοι του ατόμου που προσπαθείτε να προσεγγίσετε.

Για παράδειγμα, νο The Rock μπορεί να μην σας DM πίσω, αλλά μια διασημότητα τρίτης ή τέταρτης βαθμίδας μπορεί. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Versace μπορεί να μην σας έστειλε πίσω για μια πρακτική στη μόδα, αλλά μια άλλη λιγότερο γνωστή μάρκα μόδας μπορεί... και αν περάσετε μερικούς μήνες ή ακόμα και χρόνια για να πάρετε εμπειρία σε αυτό το μικρότερο εμπορικό σήμα, μια μεγαλύτερη μάρκα (ή influencer) μπορεί να σας πάρει πιο σοβαρά. Θα σας βοηθήσει επίσης να δημιουργήσετε την προσωπική σας επωνυμία.

Το να πάρεις ένα "ναι" θα χτίσει τα θεμέλιά σου. Κρατήστε την μπάλα να κυλά και χρησιμοποιήστε την εργασία και την ταχύτητά σας για να αποκτήσετε ορμή. Θα πρέπει να το κάνετε αυτό 10-100-500 φορές την ημέρα. Όλα έχουν να κάνουν με το να κάνεις τις επαναλήψεις.


ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ.

Μόλις έχετε την ευκαιρία, θα πρέπει να εκτελέσετε! Μην αναστατώνεστε αν DM 900 άτομα και 2 πουν ναι, αλλά στη συνέχεια αποτυγχάνετε να εκτελέσετε. Τελικά, η ικανότητα και η εκτέλεση είναι το παν. Τα απευθείας μηνύματα απλά σας βοηθούν να μπείτε στην πόρτα — είναι το σημείο εισόδου. Είναι στο χέρι σου να κάνεις τη δουλειά.

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας στο Instagram και η εκτέλεσή σας είναι στο σημείο που πρέπει. Δεν μπορείτε απλά να κάνετε DM σε μια διασημότητα χωρίς προηγούμενη εμπειρία και να πείτε ότι θέλετε να φτιάξετε βίντεο για αυτούς. Πρέπει να δείξετε ότι μπορείτε να εκτελέσετε και να δώσετε αξία για να στηρίξετε την προσφορά σας. Ξεκινήστε κάνοντας φοβερά βίντεο Instagram για τους φίλους σας ή τον θείο σας ή τον σκύλο σας. Κάντε κάτι για να δείξετε ότι μπορείτε να εκτελέσετε και να κάνετε μεγάλη δουλειά! Δεν κοστίζει πολλά λεφτά. Εάν έχετε smartphone και πρόσβαση στο διαδίκτυο, δεν μπορείτε να παραπονεθείτε!

Ξεκινήστε ένα ιστολόγιο στο Medium ή δημιουργήστε ένα podcast με το τηλέφωνό σας στο Soundcloud και πάρτε συνέντευξη από τους φίλους σας. Δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε ένα Podcast για καθοδήγηση. Αρχίστε να τραβάτε φωτογραφίες και γίνετε Phone-ographer. Βοηθήστε τους φίλους σας να επεξεργαστούν τα vlogs τους. Ό,τι κι αν είναι, πρέπει να το κάνεις. Έχεις τους πόρους στη διάθεσή σου. Περπατήστε στο τοπικό σας κατάστημα υλικού και πείτε, "Εϊ Rick - Ξέρω ότι δεν έχεις ακούσει ποτέ για το Instagram, αλλά είναι μια πραγματικά δροσερή πλατφόρμα και νομίζω ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε καλύτερη μετατροπή στην επιχείρησή σου μέσω hashtags και διαφημιστικού περιεχομένου". Στη συνέχεια, "Κάνω βίντεο και θα ήθελα πολύ να κάνω το κατάστημα υλικού σου μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων για να σε βοηθήσει να ξεκινήσεις το κοινωνικό σας προφίλ".

Σας παρακαλώ, παιδιά. Θέλω να κερδίσετε.

Η δημιουργία ενός βίντεο στο Instagram μπορεί κυριολεκτικά να σας μεταφέρει 10 λεπτά από την ιδέα στην εκτέλεση. Εάν μόλις ξεκινάτε, η συχνότητα του περιεχομένου είναι πιο σημαντική από την ποιότητα. Απλά πρέπει να βγάλεις κάτι έξω και να δεις πως αντιδρά ο κόσμος. Στη συνέχεια, μπορείτε να μάθετε και να μεγαλώσετε.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ 2003

Οπότε, μπορεί να αναρωτιέστε, "Γκάρι, αυτό δεν είναι απλά ανταλλαγή μηνυμάτων στους ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Γιατί νοιάζεσαι τόσο πολύ γι' αυτό;"

Η απάντησή μου είναι ότι μια τέτοια ευκαιρία έρχεται μια φορά στη δεκαετία - όπου προκύπτει μια νέα πλατφόρμα και έχετε πρωτοφανή πρόσβαση σε άτομα που δεν είχατε ποτέ πριν. Αυτό, και το έχω ξαναδεί. Το ίδιο συνέβη και στις πρώτες μέρες του μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το 1995/1996 και ξανά το 2003/2004 με το πρώτο σύνολο ιστολογίων στο διαδίκτυο. Θυμάμαι τη μέρα που οι CEOs έστελναν ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και προωθούσαν οι ίδιοι! Όλο αυτό το διάστημα, αφήνοντας τον αριθμό τηλεφώνου τους ως τον αριθμό επικοινωνίας για υποστήριξη.

Οι πρωτοπόροι (εκείνοι που "γνωρίζουν") και συνήθως εργάζονται στην κορυφή ήταν καλά τοποθετημένοι ως πρώιμοι πρωτοπόροι που ήθελαν να δοκιμάσουν και το τελευταίο πράγμα. Οι άνθρωποι που είχαν μισθούς πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στις επιχειρήσεις και τα μέσα ενημέρωσης θα άνοιγαν τους εαυτούς τους στο διαδίκτυο με τη δυνατότητα να σχολιάζουν, να επικοινωνούν και να συνδέονται.


ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ INSTAGRAM ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ;

Λοιπόν, ποια είναι η μόνη διαφορά μεταξύ του Instagram και της εφαρμογής σας; 1 δισεκατομμύριο+ χρήστες. Αυτό είχα να πω το 2015:

"Πιστεύω ότι το Instagram θα είναι εύκολα ένα από τα δύο κορυφαία κοινωνικά δίκτυα στην Αμερική και παγκοσμίως. Θα είναι μεγάλη δύναμη. Είναι ένα τέρας? είναι το σημερινό κοινωνικό δίκτυο της στιγμής, και νομίζω ότι είναι μια απίστευτα σημαντική πλατφόρμα... και είμαι πολύ, πολύ εστιασμένος σε αυτό. Ως κάποιος που ανταλλάσσει την προσοχή στην καθημερινότητα, νομίζω ότι είναι τεράστιο."

Προφανώς, αυτό παίχτηκε. Μερικά άτομα έχουν κυριολεκτικά 100+ εκατομμύρια οπαδούς στην πλατφόρμα.

Όποια και αν είναι η προσέγγισή σας, εδώ είναι ο μόνος τρόπος που σας υπόσχομαι ότι δεν θα δημιουργήσετε το προφίλ σας στο Instagram: με το να μην κάνετε τίποτα. Καθισμένος και πίνοντας μια μπύρα με τον φίλο σας και παραπονούμενος για το πόσο δύσκολο είναι να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας. Αρκετά. Αναζητήστε τα hashtags, κάντε κλικ σε αυτά, κοιτάξτε τους λογαριασμούς, δείτε πώς μπορείτε να τους φέρετε αξία, DM τους, πηγαίνετε μαλακά, φέρτε περισσότερη αξία, ξεπλύνετε και επαναλάβετε. Δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε χιλιάδες φορές. Αν πρόκειται να κάνετε all-in στο Instagram DM όπως υποδηλώνει αυτό το άρθρο, θα πρέπει να πάρετε την πλατφόρμα σοβαρά. Πολύ σοβαρά, τώρα. Το Instagram είναι ένα μεγαθήριο μιας πλατφόρμας με μια σειρά από όλο και πιο καινοτόμες λειτουργίες και ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών κυλίνδρων Instagram.


ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;

Πάω σε έναν κουρέα στο Άπερ Ιστ Σάιντ. Το όνομά του είναι Manny και δεν είχε χρησιμοποιήσει ποτέ το Instagram στη ζωή του (μέχρι που του έδειξα πώς, και τώρα το συνθλίβει). Όλη του η επιχείρηση βασίζεται από στόμα σε στόμα. Έτσι, εδώ είναι ένα άλλο παράδειγμα του τι πρέπει να κάνει ο Manny για να χρησιμοποιήσει τη δικτύωση Instagram DM προς όφελός του.


Εάν είστε μια επιχείρηση που προσπαθεί να πουλήσει, χρησιμοποιήστε το κοινό σας και αναπτύξτε την εμβέλειά σας μέσω DM. Για τον Μάνι, μπορεί να ψάξει στο Άπερ Ιστ Σάιντ, και να δει όλους όσους κάνουν ανάρτηση στην περιοχή. Μπορείτε κυριολεκτικά να δείτε ότι κάποιος δημοσίευσε πρόσφατα από ένα κοντινό εστιατόριο, κάντε κλικ στο λογαριασμό του και στείλτε του μήνυμα λέγοντας: "Μου αρέσει ο λογαριασμός σας στο Instagram. Αν θέλετε ένα δωρεάν κούρεμα, θα ήθελα πολύ να έρθετε." Αυτό που είναι υπέροχο σε αυτό είναι ότι όλα αυτά είναι άτομα που τους αρέσει ήδη να μοιράζονται τη ζωή τους στα κοινωνικά μέσα. Έτσι, αν έρθουν, είναι πιθανό να σας προωθήσουν. Αυτό είναι διαφήμιση από στόμα σε στόμα σε "στεροειδή".

Το Βασικό κλειδί είναι να παρέχεις πάντα και για πάντα σε άλλους ανθρώπους περισσότερη αξία.


<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="el" dir="ltr">Το Βασικό κλειδί είναι να παρέχεις πάντα και για πάντα σε άλλους ανθρώπους περισσότερη αξία.</p>&mdash; Efthimis Kroustouris (@EfthimisKr) <a href="https://twitter.com/EfthimisKr/status/1443291213508063234?ref_src=twsrc%5Etfw">September 29, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>


Όλα παίζονται απολύτως κάτω στο Instagram DM, και απλά δεν βλέπω αρκετούς ανθρώπους να το εκμεταλλεύονται.


ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ INFLUENCER;

Ακόμα καλύτερα. Εάν είστε influencer, το DM μπορεί να είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για να αλληλεπιδράσετε με τους οπαδούς σας. Απλά στέλνοντας ένα απλό μήνυμα όπως "Ευχαριστώ" μπορεί να σημαίνει το παν για τον κόσμο. Οι ακόλουθοί σας δεν είναι μόνο οπαδοί - είναι υποστηρικτές σας. Σκεφτείτε να απαντήσετε και να στείλετε DMs ως εξυπηρέτηση πελατών.

Είχα μια συζήτηση με τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου(American Footbal) Brad Wing και αυτό είχα να πω:

"Θα πρέπει να ελέγξεις το hashtag Giants και κυριολεκτικά ακριβώς DM το κάθε άτομο. Απλά πες "Φοβερό", και θα λένε, "Γαμώτο". Θα ανοίξει τόσες πόρτες και θα παρέχει το ανθρώπινο στοιχείο του να είσαι ένας influencer που τόσοι πολλοί από εσάς δεν έχετε. Ξαφνικά, όταν το κάνεις αυτό και αλληλεπιδράς μαζί τους ως παίκτης των Giants- είτε σας γνωρίζουν είτε όχι - θα κερδίσεις. Πριν το καταλάβεις, ο ίδιος θαυμαστής θα μπορούσε να σου στήσει μια επαγγελματική συνάντηση ή ο αδελφός του τυχαίνει να είναι ο αντιπρόεδρος πωλήσεων στη Reebok και θέλει να κάνει μια τοποθέτηση παπουτσιών ή μια συμφωνία με αθλητικά παπούτσια."


ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΣ Ή ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ;

Για μένα, τα vlogs είναι η απάντηση. Να κάνεις DM στον Drock στο Instagram για να βάλετε το τραγούδι σας στο DailyVee είναι η απάντηση. Κάθε ράπερ, κάθε καλλιτέχνης θα πρέπει κυριολεκτικά να DM και να στείλει μήνυμα σε κάθε vlogger που έχει 100.000 προβολές ανά βίντεο και να τους δώσει δωρεάν μουσική για να βάλει στα vlogs τους. Αυτό είναι κυριολεκτικά το πόσο απλό είναι. Αν είσαι αρκετά καλός, θα κερδίσεις. Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα πόση επιρροή μπορούν να πάρουν από το να έχουν τη μουσική τους σε ένα τυχαίο vlog. Έχοντας έναν influencer να ακούει ή να προωθεί τη δουλειά σας είναι η απόλυτη λέξη από στόμα σε στόμα, και σε τρία χρόνια από τώρα, κάποιο τυχαίο άτομο ανακαλύπτει αυτό το επεισόδιο και τυχαίνει να είναι στέλεχος σε μια τεράστια δισκογραφική εταιρεία όπως η Sony και η ζωή σας κυριολεκτικά αλλάζει για πάντα!

Είναι όλα δουλειά. Τρία από αυτά τα 79 άτομα λένε, "Στείλε μου ένα τραγούδι, ένα πουκάμισο, ένα απόσπασμα, μια φωτογραφία." Ένα από αυτά τα τρία που στέλνετε ένα πουκάμισο το βάζει στο κατάστημά τους, ένα δημοφιλές μοντέλο με ένα εκατομμύριο + οπαδούς μπαίνει μέσα, το φοράει, τραβάει μια φωτογραφία και φεύγει.

Να μοχθείς. 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα στο instagram DM. Είναι Η ευκαιρία. Τα απευθείας μηνύματα είναι διαθέσιμα μέσω τηλεφώνου ή του υπολογιστή σας, οπότε δεν υπάρχει πραγματικά καμία δικαιολογία για να μην επωφεληθείτε.


ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.


Σας ευχαριστώ που διαβάσατε! Αν βρήκατε αξία από αυτήν την ανάρτηση, πείτε γεια σε μένα στο Instagram και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με έναν φίλο.

ΠΗΓΗ GARY VAYNERCHUK

56 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page