top of page

9 Πράγματα που πρέπει να θυμάσαι καθημερινά

Σε αυτό το άρθρο θα αναφέρω μερικά πράγματα που καλό είναι να αφήσεις πίσω σου τον χρόνο που φεύγει..


"ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙ ΑΚΟΥΣ..."




Αυτός ο τοξικός γονέας. Αυτό το τοξικό σημαντικό άλλο. Αυτός ο τοξικός φίλος(οι). Αυτό το τοξικό περιεχόμενο στα κύρια μέσα. Αυτό το τοξικό περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… Σκεφτείτε το μυαλό σας! Ξεκινήστε να ακούτε πρακτικό, αισιόδοξο, προσανατολισμένο στη λύση, υπόλογο περιεχόμενο που σας κάνει να νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο.

Η ζωή είναι όπως τη βλέπεις κι αυτό ξεκινά από το πώς ακούς και τί δίνεις σημαντικότητα γύρω σου.


ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΓΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ!




Απλοποιήστε τη ζωή σας. Μας πιάνει η ανησυχία για χαζές σκέψεις… παρακαλώ μην το κάνετε. Υπάρχουν τόσα πολλά για τα οποία μπορείτε να είστε χαρούμενοι, ειδικά για την υγεία των αγαπημένων σας.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕΙ ΔΕΚΑΡΑ



Δεν «τα κατάφερες». Απλά είσαι νωρίς στο ταξίδι σου. Χρειάζονται χρόνια – ΧΡΟΝΙΑ. Πάρα πολλοί θέλουν να επιτύχουν στόχους μέσα σε λίγες μέρες και αποθαρρύνονται όταν επιβραδύνουν ή είναι κολλημένοι. Δημιουργήστε περιεχόμενο που θέλετε – το οποίο εκτιμάτε – το υπόλοιπο μπορεί να μπει στη θέση του με την πάροδο του χρόνου.


ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ




Δεν χρειάζεται να αποκόψετε τους ανθρώπους από τη ζωή σας, αλλά θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να περιορίσετε τον χρόνο σας με άτομα που σας κατακρίνουν και επίσης να απαντήσετε με συμπόνια σε αυτήν τους την συμπεριφορά (κάτι που είναι πιθανό να τους οδηγήσει να φέρουν τόσο πολύ αρνητικότητα και κυνισμό σε κάθε κουβέντα).


Οι άνθρωποι ανησυχούν ότι δεν αυξάνονται ή χάνουν οπαδούς ή μένουν πίσω…ή κοιτάζουν τον influencer που είναι 4 χρόνια νεότερος τους αλλά έχει ένα εκατομμύριο ακόλουθους…

Όλα αυτά είναι περισπασμοί. Μην ανησυχείτε για κανέναν άλλο…Όλοι είστε μπροστά από εμένα

Υπομονή και εκτέλεση, εξάσκηση και χρόνο… έχετε πολύ περισσότερο χρόνο από ό,τι σας λένε οι ανασφάλειές σας.

Υπομονή και εκτέλεση, εξάσκηση και χρόνο… έχετε πολύ περισσότερο χρόνο από ό,τι σας λένε οι ανασφάλειές σας.



"ΗΜΟΥΝ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΥΛΙΚΟ"



"Ήμουν επίσης 32 όταν έφτιαξα το πρώτο μου επαγγελματικό περιεχόμενο και πραγματικά μέχρι τα 34, 35, 37 μου μίλησα πραγματικά για τις επιχειρήσεις. Οι άνθρωποι ανησυχούν ότι δεν αυξάνονται ή χάνουν οπαδούς ή μένουν πίσω…ή κοιτάζουν τον influencer που είναι 4 χρόνια νεότερος τους αλλά έχει ένα εκατομμύριο ακόλουθους…


Όλα αυτά είναι περισπασμοί. Μην ανησυχείτε για κανέναν άλλο…Όλοι είστε μπροστά από εμένα


Υπομονή και εκτέλεση, εξάσκηση και χρόνο… έχετε πολύ περισσότερο χρόνο από ό,τι σας λένε οι ανασφάλειές σας."


ΑΠΛΑ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΩΣΤΟ




Αρκεί να μην βλάψει κανέναν άλλο. Τόσοι πολλοί φοβούνται να κάνουν αυτό που πραγματικά θέλουν να κάνουν επειδή ανησυχούν για τη γελοιοποίηση από τους άλλους… ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ. Γάμησέ τους, ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.

Η πρακτικότητα στη ζωή έχει σημασία, αλλά συχνά οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι ζουν με φόβο και άμυνα και χωρίς πολιτισμό. Η ζωή είναι μεγαλύτερη από ό,τι νομίζετε – προσπαθήστε να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα γύρω σας εάν αισθάνεστε δυστυχισμένοι και να αλλάξετε μοτίβα.


ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ


ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Σταμάτα να ασχολείσαι με κάποιες μαλακίες που συνέβησαν το 2018, το 2012, το 2019 ή το γαμημένο το 1999…. Το χθες τελείωσε - μάθε από αυτό, αλλά σε παρακαλώ σταμάτα να αναφέρεις πως αδικήθηκες ή γαμηθ**κες.

Χαλάει το αύριο.


ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ ΣΤΗ TOYOTA ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΣΤΗ ΦΕΡΡΑΡΙ ΜΟΥ




Έπρεπε να βγούμε στους δρόμους για να μεταφέρουμε πραγματικά το μήνυμα στον κόσμο. Οι άνθρωποι μιλούν για την επιλογή των χρημάτων αντί της ευτυχίας και της ψυχικής γαλήνης, αλλά είναι μια ανόητη, αφελή συνομιλία και πρέπει να σταματήσει. Τα χρήματα είναι υπέροχα αλλά όταν εστιάζεις στην ψυχική ηρεμία και την ευτυχία, συμβαίνουν τόσα πολλά καλά.

Σκεφτείτε τί είναι ευτυχία και απαντήστε με αυτογνωσία σε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένο και σε τι είστε καλοί και προσπαθήστε να τα φέρετε κοντά!


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!


Να έχεις ενθουσιασμό για το 2023. Θα το συντρίψεις με υπομονή, καλοσύνη, αισιοδοξία και μεθοδικότητα. Το νιώθω.


ΠΗΓΗ: Gary Vaynerchuk
72 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page